Țigla bitumonoasa laminată Mansion

Colecția Mansion este o noutate exclusivă a KATEPAL pe piața materialelor de acoperire, care nu are analogii. Gresia cu două straturi MANSION, este fabricată din bitum modificat cu SBS, ceea ce garantează durabilitatea, impermeabilitatea și elasticitatea materialului de neegalat.

Tăiere: Mansion
Paletă: 5 culori

Colecția Forte

Colecția Forte este o combinație dinamică de mai multe nuanțe.
Datorită unei forme noi și unice de tăiere pe acoperiș, se formează deversări multiple. Toate cele trei culori ale colecției sunt universale și optim potrivite pentru orice stil al casei.
Colecția Forte este proiectată să ofere specialiști sofisticați și exigenți de acoperișuri de înaltă calitate, ceva deosebit, impresionant, cu sofisticare și originalitate.

Tăiere: Forte
Paletă: 5 culori

Colecția Ambient

Colectarea țiglelor Ambientul transmite cu ușurință spiritul epocii medievale, transformând casa într-un adevărat castel. Diferitele petale simulează o placă cu două straturi, creând un model de relief pe acoperiș. Șase culori multiple, repetând nuanțe complexe de culoare ale peisajelor naturale și ale mineralelor naturale, pot determina creatorii proiectelor viitoare un adevărat zbor de imaginație creatoare.

Taiere: Ambientală
Paletă: 5 culori

бесшумная кровля
гибкая черепица

Colecția Rocky

Tigla colecției Rocky are o formă dreptunghiulară nestandardizată, care conferă acoperișului un aspect rafinat care amintește de acoperisul de șindrilă al unui vechi conac

Secționare: Rocky
Paletă: 10 culori

Colecția KATRILLI

Tigla colecției Katrilli are „umbre” în partea superioară a hexaedrurilor, care formează un acoperiș multidimensional, relief și culori naturale naturale, în care această colecție este încorporată, vă permit să vă potriviți în mod organic casa peisajului înconjurător.

Tăiere: Katrilli
Paletă: 4 culori

Colecția Jazzy

Tigla colecției Jazzy este o combinație a unei forme clasice cu un model reperat care este creat prin amestecarea granulelor negre și colorate. Tiling Jazzy creează pe acoperiș un model complicat, irizat, oferind o imagine exclusivă casei.

Tăiere: Jazzy
Paletă: 4 culori

Colecția FOXY

Colectarea dalelor Foxy are o formă neobișnuită în formă de diamant. Liniile netede ale petalelor dalelor creează o figură ondulată pe acoperiș, evocând romantismul mării, transferându-le în lumea frumuseții, liniștea și relaxarea. Paleta de culori a colecției Foxy este o culoare naturală a naturii.

Tăiere: Foxy
Paletă: 4 culori

Colecția CLASSIC-KL

KL este o colecție clasică de șindrile flexibile hexagonale cu o singură culoare.
Simplitatea formelor și claritatea nuanțelor conferă casei un stil de eleganță și eleganță subtilă.

Tăiere: Classic KL
Paletă: 5 culori

Colecția 3T

Colectarea plăcilor de teracotă cu un singur strat 3T se caracterizează prin designul laconic și claritatea liniilor. Stilul minimalist de 3T, inspirat de restrângerea culturii nordice scandinave, se va potrivi în mod ideal în aproape orice proiect acasă. Producția acestei colecții se bazează, de asemenea, pe bitum modificat cu SBS, care garantează rezistența și durabilitatea nesigură a șindrilelor flexibile KATEPAL. Simplitatea formei de tăiere a colecției de 3T face posibilă instalarea acoperișului simplu și rapid.

Tăiere: 3T
Paletă: 3 culori