Producere

PRODUSE KATEPAL – CEA MAI BUNA CALITATE VERIFICATĂ ÎN TIMP!

Istoria faimoasei fabrici de producție de plăci moi și componente KATEPAL a fost realizată din 1949. În următoarele șase decenii, o mică companie de familie KATEPAL OY sa transformat într-o întreprindere solidă de producție care a preluat conducerea și a satisfăcut nevoile nu numai ale țării sale, ci și satisface cererea piețelor europene și rusești.

Până în prezent, KATEPAL OY este lider printre producătorii de produse bituminoase și materiale de acoperiș din Scandinavia și ocupă locul întâi în vânzările de plăci de țiglă flexibile importate în Rusia și Europa.
Cele mai bune materii prime din lume, tehnologii clare de producție, respectarea cerințelor standardului european și monitorizarea permanentă a tuturor proceselor ne permit să vă oferim un produs garantat de calitate și exclusiv.
KATEPAL – țiglă flexibilă, cu o durată de exploatare dovedită în lume de peste 50 de ani!
Formula calitatii KATEPAL

Calitatea materiilor prime
la intrare +

Stabilitatea producției +

Calitate
la ieșire =

Calitate
Superioara

Avantaje unice
 KATEPAL

Garanție flexibilă 
pietrişului KATEPAL

Când se aplică un covor de căptușeală de-a lungul perimetrului acoperișului

Când se aplică un covor de căptușeală pe întreaga suprafață a acoperișului

Atunci când utilizați un covor SuperBase de căptușeală pe întreaga suprafață a acoperișului

ATENȚIE!

Garanția este supusă condițiilor de instalare corespunzătoare a utilizării tuturor componentelor originale.
Oferind o gamă completă de materiale pentru instalarea acoperișurilor în picioare „la cheie”, KATEPAL OY garantează calitatea fiecărui element. Toate materialele sunt proiectate special pentru a funcționa eficient unul cu celălalt și selectate pentru a asigura funcționarea corectă a întregului sistem de acoperiș. Producătorul KATEPAL OY recomandă utilizarea numai a componentelor originale pentru a preveni eventualele încălcări ale interacțiunii materialelor. Înlocuirea chiar a unei componente nu este permisă, deoarece poate duce la deteriorarea întregului sistem de acoperiș.